Reforming Food in Post-Famine Ireland
- Medicine, Science and Improvement, 1845-1922
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 31. juli 2014
- Størrelse:
- 159x243x23 mm.
- Vægt:
- 512 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Reforming Food in Post-Famine Ireland
The first dedicated study of how and why Irish consumption and production customs dramatically transformed after the famine and independence -- .
Brugerbedømmelser af Reforming Food in Post-Famine Ireland
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Reforming Food in Post-Famine Ireland findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621