Recognition of Carbohydrates in Biological Systems, Part A: General Procedures
indgår i Methods in Enzymology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 625
- Udgivet:
- 15. september 2003
- Størrelse:
- 152x229x37 mm.
- Vægt:
- 1020 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Recognition of Carbohydrates in Biological Systems, Part A: General Procedures
Provides coverage of the methodology of carbohydrate recognition. This volume and its companion, "Volume 363", present methodologies as also the biological observations in this area. It covers the isolation/synthesis of substances used in studying interactions involving carbohydrates and discusses the methodology for measuring such interactions.
Brugerbedømmelser af Recognition of Carbohydrates in Biological Systems, Part A: General Procedures
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621