Recipes for Thought
- Knowledge and Taste in the Early Modern English Kitchen
indgår i Material Texts serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 328
- Udgivet:
- 29. marts 2019
- Størrelse:
- 229x153x22 mm.
- Vægt:
- 510 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. februar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Recipes for Thought
Situated at the vital intersection of physiology, gastronomy, decorum, knowledge-production, and labor, recipes from the past allow us to understand the significant ways that kitchen work was an intellectual and creative enterprise.
Brugerbedømmelser af Recipes for Thought
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Recipes for Thought findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621