Recipes and Book Culture in England, 1350–1600
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 13. august 2024
- Størrelse:
- 163x239x0 mm.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Recipes and Book Culture in England, 1350–1600
Thirteen essays providing new perspectives on medieval and early modern recipes - short instructional texts on a variety of topics including medicine and cooking. Recipes survive in large numbers in manuscripts, and can not only reveal information about what's in the recipes themselves, but also literary practices, book materiality, and society in general.
Brugerbedømmelser af Recipes and Book Culture in England, 1350–1600
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Recipes and Book Culture in England, 1350–1600 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621