Recent Developments in Antioxidants from Natural Sources
indgår i Biochemistry, Volume 41 serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 242
- Udgivet:
- 3. maj 2023
- Størrelse:
- 183x21x260 mm.
- Vægt:
- 715 g.
- 2-3 uger.
- 20. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Recent Developments in Antioxidants from Natural Sources
Plants, fruits, and vegetables contain antioxidants that can be used as nutraceuticals or pharmaceuticals due to their perceived ability to reduce the risk of developing certain chronic diseases. This book includes thirteen chapters that discuss potential sources of new antioxidants from the fruits of South America and the flora of African countries, how to improve the production of antioxidants and methods to ensure the quality of antioxidants from fresh fruits and vegetables.
Brugerbedømmelser af Recent Developments in Antioxidants from Natural Sources
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Recent Developments in Antioxidants from Natural Sources findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621