Real Food Fermentation
- Preserving Whole Fresh Food with Live Cultures in Your Home Kitchen
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 176
- Udgivet:
- 1. juli 2012
- Størrelse:
- 238x214x16 mm.
- Vægt:
- 524 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Real Food Fermentation
Author and health strategist Alex Lewin empowers you with the tools, techniques, instructions, and delicious recipes to make all fermented foods at home in this essential book for your culinary library.
Brugerbedømmelser af Real Food Fermentation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Real Food Fermentation findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621