RAW
- Spis næringsrigtig RAW
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 126
- Udgivet:
- 17. april 2019
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 165x244x14 mm.
- Vægt:
- 443 g.
- 1-3 hverdage.
- 30. november 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af RAW
Denne bog er til dig, der vil spise næringsrigtigt og RAW
Bogen indeholder 59 sunde og smagfulde opskrifter på både forretter, hovedretter, desserter, juicer og tilbehør.
Energiberegninger og oversigt over indhold af makronæringsstoffer.
Om forfatterne
Andreas Hardrup er uddannet kok fra Restaurant The Italian, og har siden 2012, hvor han fik sin kokkehue, arbejdet flere steder i restaurationsbranchen, herunder på den tidligere raw food- restaurant Firefly på Nørrebro i København. Med en stor passion for madlavning og særligt for friske råvarer har Andreas skabt bogen RAW.
Charlotte T. Frobenius er uddannet Ph.D. fra Københavns Universitet. Siden hun var et barn, har hun forfattet flere skriverier og udforsket sine grafiske og illustrative evner. Efter at have opnået sin Ph.D.- grad debuterede Charlotte som forfatter. Senere har hun stiftet FrobbieStories, hvorfra hun arbejder selvstændigt som forfatter, grafiker og illustrator.
Klaus Frobenius er uddannet statsautoriseret klinisk diætist og praktiserer i dag i sin egen klinik i København. Klaus er stor fortaler for, at sund mad ikke skal være for kompliceret, men netop overkommelig for alle i en travl hverdag. Klaus har bidraget til flere opskriftsbøger, herunder RAW.
Bogen indeholder 59 sunde og smagfulde opskrifter på både forretter, hovedretter, desserter, juicer og tilbehør.
Energiberegninger og oversigt over indhold af makronæringsstoffer.
Om forfatterne
Andreas Hardrup er uddannet kok fra Restaurant The Italian, og har siden 2012, hvor han fik sin kokkehue, arbejdet flere steder i restaurationsbranchen, herunder på den tidligere raw food- restaurant Firefly på Nørrebro i København. Med en stor passion for madlavning og særligt for friske råvarer har Andreas skabt bogen RAW.
Charlotte T. Frobenius er uddannet Ph.D. fra Københavns Universitet. Siden hun var et barn, har hun forfattet flere skriverier og udforsket sine grafiske og illustrative evner. Efter at have opnået sin Ph.D.- grad debuterede Charlotte som forfatter. Senere har hun stiftet FrobbieStories, hvorfra hun arbejder selvstændigt som forfatter, grafiker og illustrator.
Klaus Frobenius er uddannet statsautoriseret klinisk diætist og praktiserer i dag i sin egen klinik i København. Klaus er stor fortaler for, at sund mad ikke skal være for kompliceret, men netop overkommelig for alle i en travl hverdag. Klaus har bidraget til flere opskriftsbøger, herunder RAW.
Brugerbedømmelser af RAW
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen RAW findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621