Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 54
- Udgivet:
- 17. april 2019
- Udgave:
- 12019
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 114 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. Chapter two discusses how the expansion of cropland and pastures to meet the rising demand for food is damaging the environment, while chapter three examines the impact of bee viruses on food crops and production.
Brugerbedømmelser af Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621