De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om RATIO

From the author of "The Elements of Cooking" comes a groundbreaking book thatexplains the very essential truth of cooking: it is not the recipe itself butrather two unchanging components that make all food come together. b&w photosthroughout.

Vis mere
  • Sprog:
  • Ukendt
  • ISBN:
  • 9781416566113
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 1. april 2009
  • Størrelse:
  • 147x29x231 mm.
  • Vægt:
  • 431 g.
  • 2-3 uger.
  • 6. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af RATIO

From the author of "The Elements of Cooking" comes a groundbreaking book thatexplains the very essential truth of cooking: it is not the recipe itself butrather two unchanging components that make all food come together. b&w photosthroughout.

Brugerbedømmelser af RATIO