Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 352
- Udgivet:
- 18. juni 2019
- Størrelse:
- 240x163x27 mm.
- Vægt:
- 710 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis
This book provides a description of antibody-based technologies used in food analysis. It focuses on key applications outlining the approaches used, their advantages and limitations, and future areas for development.
Brugerbedømmelser af Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621