De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis

Bag om Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis

This book provides a description of antibody-based technologies used in food analysis. It focuses on key applications outlining the approaches used, their advantages and limitations, and future areas for development.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788013901
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 18. juni 2019
  • Størrelse:
  • 240x163x27 mm.
  • Vægt:
  • 710 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis

This book provides a description of antibody-based technologies used in food analysis. It focuses on key applications outlining the approaches used, their advantages and limitations, and future areas for development.

Brugerbedømmelser af Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis



Find lignende bøger
Bogen Rapid Antibody-based Technologies in Food Analysis findes i følgende kategorier: