Råkost 2
- Straks på e-mail.
Normalpris
Beskrivelse af Råkost 2
"Råkost 2" er 31. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om de økonomiske og sundhedsmæssige konsekvenser ved at vælge en kost, der udelukkende består af rå, utilberedte fødevarer.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Brugerbedømmelser af Råkost 2
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Råkost 2 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621