Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 286
- Udgivet:
- 9. juni 2022
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 607 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology
This volume provides up-to-date and detailed scientific information on recent developments and new approaches in food microbiology, focusing on microbial food pathogens. It presents the fundamental aspects of food and microorganisms and also addresses food systems and measures to prevent and control food, foodborne diseases, etc.
Brugerbedømmelser af Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621