Quality Control in Fruit and Vegetable Processing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 360
- Udgivet:
- 24. februar 2023
- Størrelse:
- 156x22x234 mm.
- Vægt:
- 717 g.
- 2-3 uger.
- 25. februar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Quality Control in Fruit and Vegetable Processing
Shows the use of nonthermal technologies for improving quality and safety of fruits and vegetables, such as microwave, ultrasound, gamma irradiation, pulsed light, hurdle technology. Also looks at preservation strategies (osmotic dehydration, ultrasound- and ultrasound-assisted osmotic dehydration, nanoemulsions, engineered nanomaterials).
Brugerbedømmelser af Quality Control in Fruit and Vegetable Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Quality Control in Fruit and Vegetable Processing findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621