Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products
indgår i Advances in Meat Research serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 528
- Udgivet:
- 31. december 1995
- Størrelse:
- 160x33x241 mm.
- Vægt:
- 951 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products findes i følgende kategorier: