Quality and Preservation of Vegetables
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 322
- Udgivet:
- 31. marts 1989
- Størrelse:
- 178x254x19 mm.
- Vægt:
- 840 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Quality and Preservation of Vegetables
This comprehensive work discusses those factors which contribute to the overall quality of the major vegetables grown in North America for the fresh market as well as methods for storing and preserving these crops
Brugerbedømmelser af Quality and Preservation of Vegetables
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Quality and Preservation of Vegetables findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621