Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry
- Fundamentals and Applications
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 246
- Udgivet:
- 20. oktober 2006
- Udgave:
- 2007
- Størrelse:
- 254x178x15 mm.
- Vægt:
- 1500 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry
Many novel technologies have been proposed in the attempt to improve existing food processing methods. This book presents information accumulated on PEF during the last 15 years by experienced microbiologists, biochemists, food technologists, and electrical and food engineers.
Brugerbedømmelser af Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621