Public House and Beverage Management
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 236
- Udgivet:
- 14. august 2000
- Størrelse:
- 193x247x13 mm.
- Vægt:
- 490 g.
- 2-4 uger.
- 28. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Public House and Beverage Management
Provides students with a practical guide to the management aspects of the licensed trade industry. This work introduces students to: key players; variations in service offer; types of management arrangement; customers and segments; labour markets and employees; key elements in the business units; and, retailing skills.
Brugerbedømmelser af Public House and Beverage Management
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Public House and Beverage Management findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621