Public History and the Food Movement
- Adding the Missing Ingredient
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 206
- Udgivet:
- 18. august 2017
- Størrelse:
- 233x156x15 mm.
- Vægt:
- 334 g.
- 2-4 uger.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Public History and the Food Movement
This book argues for the importance of historical perspectives in strengthening public awareness of modern food-related issues, and advocates the delivery of these perspectives through museums and heritage sites.
Brugerbedømmelser af Public History and the Food Movement
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Public History and the Food Movement findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621