Psychology of Food and Eating
- A Fresh Approach to Theory and Method
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 235
- Udgivet:
- 5. december 2001
- Størrelse:
- 140x215x15 mm.
- Vægt:
- 328 g.
- 2-4 uger.
- 19. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Psychology of Food and Eating
There has long been an interest in food among psychologists across the full range of the discipline, from the physiology of hunger and the psychophysics of taste and smell to the development of food preferences and the social psychology of food-related behaviour and attitudes.
Brugerbedømmelser af Psychology of Food and Eating
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Psychology of Food and Eating findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621