Provisional Methods for the Analysis of Foods Adopted by the Association of Official Agricultural Chemists, November 14-16, 1901; Volume no.65
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 170
- Udgivet:
- 18. juli 2023
- Størrelse:
- 156x9x234 mm.
- Vægt:
- 245 g.
- 2-3 uger.
- 30. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Provisional Methods for the Analysis of Foods Adopted by the Association of Official Agricultural Chemists, November 14-16, 1901; Volume no.65
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Provisional Methods for the Analysis of Foods Adopted by the Association of Official Agricultural Chemists, November 14-16, 1901; Volume no.65 findes i følgende kategorier: