- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 590
- Udgivet:
- 28. januar 2015
- Udgave:
- 2013
- Størrelse:
- 234x154x38 mm.
- Vægt:
- 912 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Proteomics in Foods
Food proteomics is one of the most dynamic and fast-developing areas in food science. Furthermore, consumers are now extremely susceptible to food safety issues, and proteomics can provide reassurance with different safety aspects, such as food authenticity, detection of animal species in the food, and identification of food allergens.
Brugerbedømmelser af Proteomics in Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Proteomics in Foods findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621