Proteomics for Food Authentication
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 250
- Udgivet:
- 26. maj 2020
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 648 g.
- 2-3 uger.
- 23. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Proteomics for Food Authentication
Lately proteomics is being applied to different areas within food technology. Since proteins can be used as markers for many properties of a food, even indicating the processes used, they can provide evidence of the food's labeling claim. This book is an overview of the applications, drawbacks, and advantages, of proteomics for food authentication.
Brugerbedømmelser af Proteomics for Food Authentication
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Proteomics for Food Authentication findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621