Protecting Natural Capital and Biodiversity in the Agri-Food Sector
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 392
- Udgivet:
- 30. januar 2024
- Størrelse:
- 236x158x28 mm.
- Vægt:
- 704 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Protecting Natural Capital and Biodiversity in the Agri-Food Sector
This collection considers the importance of accounting for and protecting natural capital and biodiversity in the agri-food sector. The book reviews recent advances in natural capital, biodiversity and extinction accounting and how these methods are being applied in different sectors and regions to improve the sustainability of agri-food supply chains.
Brugerbedømmelser af Protecting Natural Capital and Biodiversity in the Agri-Food Sector
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Protecting Natural Capital and Biodiversity in the Agri-Food Sector findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621