Properties of Water in Foods
- in Relation to Quality and Stability
indgår i Nato Science Series E: serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 694
- Udgivet:
- 30. april 1985
- Udgave:
- 1985
- Størrelse:
- 155x235x38 mm.
- Vægt:
- 2600 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Properties of Water in Foods
Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983
Brugerbedømmelser af Properties of Water in Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Properties of Water in Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621