De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Properties of Water in Foods

- in Relation to Quality and Stability

Bag om Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789024731534
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 694
  • Udgivet:
  • 30. april 1985
  • Udgave:
  • 1985
  • Størrelse:
  • 155x235x38 mm.
  • Vægt:
  • 2600 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 9. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Brugerbedømmelser af Properties of Water in Foods



Find lignende bøger
Bogen Properties of Water in Foods findes i følgende kategorier: