Project Fire
- Cutting-Edge Techniques and Sizzling Recipes from the Caveman Porterhouse to Salt Slab Brownie S'Mores
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 1. maj 2018
- Størrelse:
- 203x232x18 mm.
- Vægt:
- 860 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Project Fire
A modern approach to grilling from Steven Raichlen, America's 'master griller' (Esquire).
Brugerbedømmelser af Project Fire
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Project Fire findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621