Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 432
- Udgivet:
- 27. september 2013
- Størrelse:
- 214x276x18 mm.
- Vægt:
- 1178 g.
- 4-7 hverdage.
- 21. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs
Invest in the future with this resource which covers all the knowledge needed to master the specific skills required to excel at Levels 2 and 3 and beyond into a career as a pastry chef.
Brugerbedømmelser af Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621