Processing of Fruits and Vegetables
- From Farm to Fork
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 324
- Udgivet:
- 14. maj 2019
- Størrelse:
- 238x163x27 mm.
- Vægt:
- 764 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Processing of Fruits and Vegetables
Looks at new and established technology for processing, physical and biochemical properties of fruits and vegetables and their products, challenges of the processing industry, and other related aspects, such as effect of processing on nutritional content, bioavailability, economic utilization of bio-wastes, and processing byproducts.
Brugerbedømmelser af Processing of Fruits and Vegetables
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Processing of Fruits and Vegetables findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621