Process-Induced Chemical Changes in Food
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 362
- Udgivet:
- 30. april 1998
- Udgave:
- 1998
- Størrelse:
- 254x178x22 mm.
- Vægt:
- 2050 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Process-Induced Chemical Changes in Food
Based in part, on Proceedings of Pacifichem 95 held in Honolulu, Hawaii, December 18-22, 1995
Brugerbedømmelser af Process-Induced Chemical Changes in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Process-Induced Chemical Changes in Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621