Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 116
- Udgivet:
- 20. januar 2024
- Størrelse:
- 10x152x229 mm.
- Vægt:
- 210 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies. findes i følgende kategorier: