Probiotics: Application in Food and Pharmacology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 253
- Udgivet:
- 26. september 2023
- Størrelse:
- 216x16x279 mm.
- Vægt:
- 880 g.
- 2-3 uger.
- 13. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Probiotics: Application in Food and Pharmacology
Probiotics refer to the living microorganisms, whose consumption is regarded to have health benefits, generally by restoring and improving gut flora. They are safe to consume but they may result in side effects and bacteria-host interactions in some situations. Probiotic-fortified foods, fermented dairy products and other fermented foods contain live probiotic cultures. Lactic acid bacteria (LABs), that are food fermenting bacteria, prevent food from spoilage and can increase the nutritional content of the foods they live in. There are several fermented products, which contains LAB, such as pao cai, kimchi, sauerkraut, pickled vegetables, etc. They are assumed to be beneficial in decreasing gastrointestinal discomfort, relieving constipation and evading the common cold. This book contains some path-breaking studies on probiotics. It strives to provide a fair idea about their applications in food and pharmacology. This book aims to serve as a resource guide for students and experts alike and contribute to the growth of research in this area of study.
Brugerbedømmelser af Probiotics: Application in Food and Pharmacology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Probiotics: Application in Food and Pharmacology findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Krop og sind > Sundhed
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Lægevidenskab og sygepleje > Præklinisk medicin: basale fag
- Lægevidenskab og sygepleje > Medicinske discipliner > Patologi > Medicinsk mikrobiologi og virologi
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Biokemi
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Sind, krop, sjæl > Alternativ behandling, healing og sundhed
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621