Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 193
- Udgivet:
- 1. juli 2012
- Udgave:
- 2010
- Størrelse:
- 234x156x11 mm.
- Vægt:
- 326 g.
- 8-11 hverdage.
- 24. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment
Written with the in-plant food safety/quality assurance professional in mind, this reference offers proven approaches and suggestions for finding sources of microbiological contamination of industrially produced products.
Brugerbedømmelser af Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621