Principles of Food Science
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 352
- Udgivet:
- 28. januar 2021
- Udgave:
- 21005
- Størrelse:
- 214x20x278 mm.
- Vægt:
- 839 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Principles of Food Science
The Lab Manual/Workbook that accompanies Principles of Food Science includes instructor-created activities to help students recall, review, and apply concepts introduced in the book. The text experiments are included, plus two additional experiments per chapter.
Brugerbedømmelser af Principles of Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621