De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Principles of Food Science

Bag om Principles of Food Science

The Lab Manual/Workbook that accompanies Principles of Food Science includes instructor-created activities to help students recall, review, and apply concepts introduced in the book. The text experiments are included, plus two additional experiments per chapter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781645645689
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 28. januar 2021
  • Udgave:
  • 21005
  • Størrelse:
  • 214x20x278 mm.
  • Vægt:
  • 839 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Principles of Food Science

The Lab Manual/Workbook that accompanies Principles of Food Science includes instructor-created activities to help students recall, review, and apply concepts introduced in the book. The text experiments are included, plus two additional experiments per chapter.

Brugerbedømmelser af Principles of Food Science



Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Science findes i følgende kategorier: