Principles of Food Processing
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 31. marts 1997
- Størrelse:
- 187x266x27 mm.
- Vægt:
- 728 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Principles of Food Processing
The approach to teaching the concepts of food processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.
Brugerbedømmelser af Principles of Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621