De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Principles of Food Processing

Bag om Principles of Food Processing

The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461358701
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 15. april 2013
  • Udgave:
  • 11997
  • Størrelse:
  • 155x235x17 mm.
  • Vægt:
  • 588 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Principles of Food Processing

The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.

Brugerbedømmelser af Principles of Food Processing



Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Processing findes i følgende kategorier: