Principles of Enzymology for the Food Sciences
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 648
- Udgivet:
- 30. november 1993
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 156x234x34 mm.
- Vægt:
- 1043 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Principles of Enzymology for the Food Sciences
Explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. This title provides methods for protein determination and purification; examines the concept of hysteresis; and, furnishes information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.
Brugerbedømmelser af Principles of Enzymology for the Food Sciences
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Principles of Enzymology for the Food Sciences findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621