De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Principles of Enzymology for the Food Sciences

Bag om Principles of Enzymology for the Food Sciences

Explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. This title provides methods for protein determination and purification; examines the concept of hysteresis; and, furnishes information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824791483
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 648
  • Udgivet:
  • 30. november 1993
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 156x234x34 mm.
  • Vægt:
  • 1043 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Principles of Enzymology for the Food Sciences

Explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. This title provides methods for protein determination and purification; examines the concept of hysteresis; and, furnishes information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.

Brugerbedømmelser af Principles of Enzymology for the Food Sciences



Find lignende bøger
Bogen Principles of Enzymology for the Food Sciences findes i følgende kategorier: