Principles and Practices of Bar and Beverage Management
- The Drinks Handbook
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 368
- Udgivet:
- 31. maj 2013
- Størrelse:
- 255x197x26 mm.
- Vægt:
- 914 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Principles and Practices of Bar and Beverage Management
A comprehensive training guide and authoritative resource essential for all students, bartenders, sommeliers, mixologists, waiters and food and beverage practitioners the world over. It provides an in-depth knowledge of the products, plus the technical skills, practices and latest developments in the bar and beverage area.
Brugerbedømmelser af Principles and Practices of Bar and Beverage Management
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Principles and Practices of Bar and Beverage Management findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621