Preventing Food Losses and Waste to Achieve Food Security and Sustainability
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 852
- Udgivet:
- 24. marts 2020
- Størrelse:
- 244x530x55 mm.
- Vægt:
- 1398 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Preventing Food Losses and Waste to Achieve Food Security and Sustainability
Around one third of all food production is lost or wasted. This book provides a comprehensive review of the causes and prevention of food losses and waste at key steps in the supply chain, for different commodities and across particular regions.
Brugerbedømmelser af Preventing Food Losses and Waste to Achieve Food Security and Sustainability
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Preventing Food Losses and Waste to Achieve Food Security and Sustainability findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621