Preserving with Pomona's Pectin, Updated Edition
- Even More Revolutionary Low-Sugar, High-Flavor Method for Crafting and Canning Jams, Jellies, Conserves, and More
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 21. september 2021
- Størrelse:
- 234x191x15 mm.
- Vægt:
- 574 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Preserving with Pomona's Pectin, Updated Edition
In this updated and expanded edition of the official Pomona's Pectin cookbook, you'll learn how to use this revolutionary method to create jams, jellies, preserves, marmalades, conserves, pie fillings, and more.
Brugerbedømmelser af Preserving with Pomona's Pectin, Updated Edition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Preserving with Pomona's Pectin, Updated Edition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621