De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Preserving with Pomona's Pectin

- The Revolutionary Low-Sugar, High-Flavor Method for Crafting and Canning Jams, Jellies, Conserves, and More

Bag om Preserving with Pomona's Pectin

In this first official Pomona's Pectin cookbook, you'll learn how to use this revolutionary product and method to create marmalades, preserves, conserves, jams, jellies, and more.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781592335596
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 176
  • Udgivet:
  • 10. maj 2013
  • Størrelse:
  • 194x234x16 mm.
  • Vægt:
  • 446 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Preserving with Pomona's Pectin

In this first official Pomona's Pectin cookbook, you'll learn how to use this revolutionary product and method to create marmalades, preserves, conserves, jams, jellies, and more.

Brugerbedømmelser af Preserving with Pomona's Pectin



Find lignende bøger
Bogen Preserving with Pomona's Pectin findes i følgende kategorier: