Preserving with Pomona's Pectin
- The Revolutionary Low-Sugar, High-Flavor Method for Crafting and Canning Jams, Jellies, Conserves, and More
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 176
- Udgivet:
- 10. maj 2013
- Størrelse:
- 194x234x16 mm.
- Vægt:
- 446 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Preserving with Pomona's Pectin
In this first official Pomona's Pectin cookbook, you'll learn how to use this revolutionary product and method to create marmalades, preserves, conserves, jams, jellies, and more.
Brugerbedømmelser af Preserving with Pomona's Pectin
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Preserving with Pomona's Pectin findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621