Preservation of Food
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 56
- Udgivet:
- 14. december 2007
- Størrelse:
- 152x3x229 mm.
- Vægt:
- 97 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Preservation of Food
This 1919 book by Olive Hayes outlines recipes and instructions for the safe and delicious preservation of fresh food products.
Brugerbedømmelser af Preservation of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Preservation of Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621