Preharvest and Postharvest Food Safety
- Contemporary Issues and Future Directions
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 480
- Udgivet:
- 10. maj 2004
- Størrelse:
- 188x262x37 mm.
- Vægt:
- 1134 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Preharvest and Postharvest Food Safety
Presenting the scientific research on the major pathogens associated with meat, poultry, produce, and other foods, this book identifies research needed to assure food safety. It examines the high-priority food safety areas recognized by the federal government: pathogen/host interactions and ecology, distribution and spread of foodborne hazards.
Brugerbedømmelser af Preharvest and Postharvest Food Safety
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Preharvest and Postharvest Food Safety findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621