Practical Treatise on Vinegar
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 604
- Udgivet:
- 12. december 1993
- Størrelse:
- 152x35x229 mm.
- Vægt:
- 875 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Practical Treatise on Vinegar
William Brannt's 1914 work provides detailed information on the methods by which vinegar is made, while providing accessible recipes for vinegar and other methods of food preservation.
Brugerbedømmelser af Practical Treatise on Vinegar
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Practical Treatise on Vinegar findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621