Practical Cooking and Serving: A Complete Manual of How to Select, Prepare, and Serve Food
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 904
- Udgivet:
- 18. juli 2023
- Størrelse:
- 156x45x234 mm.
- Vægt:
- 1238 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Practical Cooking and Serving: A Complete Manual of How to Select, Prepare, and Serve Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Practical Cooking and Serving: A Complete Manual of How to Select, Prepare, and Serve Food findes i følgende kategorier: