Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 1. august 2022
- Størrelse:
- 227x16x152 mm.
- Vægt:
- 458 g.
- 4-7 hverdage.
- 4. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology provides comprehensive information, original research, and reports on scientific advances in practical applications of physical chemistry in food science and technology, making a special emphasis on incorporating sustainable development goals.
Brugerbedømmelser af Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621