Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 12. januar 2021
- Størrelse:
- 236x156x21 mm.
- Vægt:
- 630 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology provides comprehensive information, original research, and reports on scientific advances in practical applications of physical chemistry in food science and technology, making a special emphasis on incorporating sustainable development goals.
Brugerbedømmelser af Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621