Poultry Meat Science
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 464
- Udgivet:
- 1. juni 1999
- Størrelse:
- 172x244x0 mm.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Poultry Meat Science
This authoritative volume reviews the subject in a style which is comprehensible to the non-specialist. Contributions by leading authorities review avian meat science from basic meat structure and function, colour, texture and flavour, through to practical aspects of production, harvesting and slaughter factors affecting meat quality.
Brugerbedømmelser af Poultry Meat Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Poultry Meat Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621