Postharvest Physiology and Hypobaric Storage of Fresh Produce
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 672
- Udgivet:
- 28. juni 2004
- Størrelse:
- 182x248x39 mm.
- Vægt:
- 1606 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Postharvest Physiology and Hypobaric Storage of Fresh Produce
Written by the world's leading authority on hypobaric storage, Postharvest Physiology and Hypobaric Storage of Fresh Produce fills a large gap in the existing literature.
Brugerbedømmelser af Postharvest Physiology and Hypobaric Storage of Fresh Produce
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Postharvest Physiology and Hypobaric Storage of Fresh Produce findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621