Porosity
- Establishing the Relationship between Drying Parameters and Dried Food Quality
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 69
- Udgivet:
- 24. oktober 2015
- Udgave:
- 12016
- Størrelse:
- 235x155x4 mm.
- Vægt:
- 1416 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Porosity
This Brief provides a comprehensive overview of porosity's effects on dried food quality. The Brief presents a comprehensive view of the factors affecting porosity in dried foods, from pressure and drying rate to temperature and coating treatment, and relates these to porosity effects during the five major drying processes.
Brugerbedømmelser af Porosity
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Porosity findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621