Pore Structure in Food
- Simulation, Measurement and Applications
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 50
- Udgivet:
- 27. juni 2013
- Udgave:
- 2013
- Størrelse:
- 234x156x3 mm.
- Vægt:
- 1066 g.
- 8-11 hverdage.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Pore Structure in Food
The pore structure of foods directly affects the success of such food processes as drying, puffing, freeze-drying, and rehydration. Consequently, the pore structure of foods determines what types of food processes will work best with a particular food.
Brugerbedømmelser af Pore Structure in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Pore Structure in Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621