De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pore Structure in Food

- Simulation, Measurement and Applications

Bag om Pore Structure in Food

The pore structure of foods directly affects the success of such food processes as drying, puffing, freeze-drying, and rehydration. Consequently, the pore structure of foods determines what types of food processes will work best with a particular food.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461473534
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 50
  • Udgivet:
  • 27. Juni 2013
  • Udgave:
  • 2013
  • Størrelse:
  • 234x156x3 mm.
  • Vægt:
  • 1066 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 4. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Pore Structure in Food

The pore structure of foods directly affects the success of such food processes as drying, puffing, freeze-drying, and rehydration. Consequently, the pore structure of foods determines what types of food processes will work best with a particular food.

Brugerbedømmelser af Pore Structure in Food



Find lignende bøger
Bogen Pore Structure in Food findes i følgende kategorier: