Pomodoro-teknikken
- Den effektive teknik til at fokusere, nå mere og holde hjernen frisk
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 154
- Udgivet:
- 27. februar 2023
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 146x209x9 mm.
- Vægt:
- 200 g.
- 1-5 hverdage.
- 27. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Pomodoro-teknikken
Pomodoro er en enkel og effektiv teknik til at skabe fokus og flow i dit vidensarbejde:
”Effekten er overraskende stor. Uden Pomodoro-teknikken kunne vi ikke nå fem dages arbejde på fire dage. Jeg er stadig frisk i hovedet efter arbejdet”Bo Kønskov, Co-CEO og partner, IT-virksomheden Abtion som indførte 30-timers arbejdsuge i 2019.
"Af alle de initiativer, IIH-Nordic har gjort, er Pomodoro klart det bedste værktøj til at skabe en positiv forandring til alles bedste. Efter fem år med stigende brug af Pomodoro præsterede vi i 2021 det bedste resultat i 17 år på top og bund – uden at øge antallet af medarbejdere. IIH Nordic er af Great Place to Work kåret som den bedste arbejdsplads tre gange og kåret til Danmarks sundeste arbejdsplads (mental sundhed)”.
Henrik Stenmann, Bestyrelsesmedlem & founder, IIH Nordic som indførte 4-dages arbejdsuge i 2017.
”Vi kommer hurtigere i fokus og flow i vores kreative arbejde, og vores hjerner arbejder ubevidst videre i Pomodoro-pauserne. Netop ved at træde væk fra computeren kan vi ofte se nye løsninger på komplekse problemstillinger, som vi løser i den næste Pomodoro. Vi får virkelig noget godt arbejde fra hånden”.
Sofie Vilstrup Palm, Teamleder og arkitekt, Arkitema
"Hver dag fra kl. 10:30-11:30 afvikler vi simultant to Pomodoros. Stemningen er mættet af koncentration og energi. Sammen med initiativer omkring mails og møder er vi blevet så produktive, at 150 medarbejdere kan holde hver 4. fredag fri med fuld løn".
Tina Christensen, Adm. direktør, Metronome
"Hver fredag tager vi fælles fem Pomodoros fra kl. 8:45-11:10, og så holder vi weekend kl. 12. Før vi gik i gang, var der tvivl hos nogle om, hvorvidt 'det ville give mening for mit arbejde', men så oplevede alle 60 den fantastiske energi og holdånd, det skaber, og hvor overraskende meget mere vi kan nå. Det summer af liv i pauserne mellem Pomodoros, og fredagen er så god, at vi ikke vil undvære den".
Anne Katrine Schjønning, Head of Molt Wengel, Advokater med speciale i Entrepriseret
”Effekten er overraskende stor. Uden Pomodoro-teknikken kunne vi ikke nå fem dages arbejde på fire dage. Jeg er stadig frisk i hovedet efter arbejdet”Bo Kønskov, Co-CEO og partner, IT-virksomheden Abtion som indførte 30-timers arbejdsuge i 2019.
"Af alle de initiativer, IIH-Nordic har gjort, er Pomodoro klart det bedste værktøj til at skabe en positiv forandring til alles bedste. Efter fem år med stigende brug af Pomodoro præsterede vi i 2021 det bedste resultat i 17 år på top og bund – uden at øge antallet af medarbejdere. IIH Nordic er af Great Place to Work kåret som den bedste arbejdsplads tre gange og kåret til Danmarks sundeste arbejdsplads (mental sundhed)”.
Henrik Stenmann, Bestyrelsesmedlem & founder, IIH Nordic som indførte 4-dages arbejdsuge i 2017.
”Vi kommer hurtigere i fokus og flow i vores kreative arbejde, og vores hjerner arbejder ubevidst videre i Pomodoro-pauserne. Netop ved at træde væk fra computeren kan vi ofte se nye løsninger på komplekse problemstillinger, som vi løser i den næste Pomodoro. Vi får virkelig noget godt arbejde fra hånden”.
Sofie Vilstrup Palm, Teamleder og arkitekt, Arkitema
"Hver dag fra kl. 10:30-11:30 afvikler vi simultant to Pomodoros. Stemningen er mættet af koncentration og energi. Sammen med initiativer omkring mails og møder er vi blevet så produktive, at 150 medarbejdere kan holde hver 4. fredag fri med fuld løn".
Tina Christensen, Adm. direktør, Metronome
"Hver fredag tager vi fælles fem Pomodoros fra kl. 8:45-11:10, og så holder vi weekend kl. 12. Før vi gik i gang, var der tvivl hos nogle om, hvorvidt 'det ville give mening for mit arbejde', men så oplevede alle 60 den fantastiske energi og holdånd, det skaber, og hvor overraskende meget mere vi kan nå. Det summer af liv i pauserne mellem Pomodoros, og fredagen er så god, at vi ikke vil undvære den".
Anne Katrine Schjønning, Head of Molt Wengel, Advokater med speciale i Entrepriseret
Brugerbedømmelser af Pomodoro-teknikken
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Pomodoro-teknikken findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621